Emstee Finca life

Spanish way of Living      

Mooie platte daksystemen met alle benodigdheden, veruit vooroplopend in ontwikkeling met platte dakpansysteem met leisteen effect, houtlook, marmerlook, colorado stone, maar ook gewoon zwart, oranjo bruin, grijs en blauw gesmoord. Ook platte dakpannen in solar uitvoering dat een geheel vormt met de dakpannen. Opbrengst 150 Watt/m2

Ook Isolatie systemen inclusief panlet als kant en klare oplossing voor reanovatie of nieuwbouw voor zadeldaken of gordingen daken die niet inzakken, vraag onze brochure aan van de solar of isolatie oplossingen (zie verder op onderstaande foto's) 

 

Innovatief horizontaal paneel van externe dakisolatie, ventilatie inclusief panlat. Verdere dakdekking en interne isolatie is niet meer nodig. Deze lichtgewicht systemen maken een kraanwagen overbodig. Of vertikaal staalversterkt paneel met panlatten als dubsysteem voor gordingen daken die niet doorbuigen.

Dakpannen glas met solar, door achtergrond flexibele solar gelijk aanzicht met zwarte dakpan als een compleet daksysteem. Onder het paneel zijn kanalen voor warme luchtafvoer of warmte pomp water te verwarmen.

Innovaties voor een makkelijke en snelle afdichting bij de schoorsteen en nok

Mediterrana stijl Voor creatief design of een gewoon traditioneel dak

Leverbaar als een systeem met ventilatie, nokken, randen, nokkenverdelers als onderplaten en waterafstotend maar wel ademend membraan, panlat met ventilatie, nokken afdichting bevestigingen etc.