Emstee Finca life

Spanish way of Living      


2018-12-06

Zonnepanelen flexibel snel en gemakkelijk

Nu de ontwikkelingen in zonnepalen grote sprongen vooruit maken in prijs, andere materialen, aluminium oxyde technieken en folie technieken worden ze steeds breder inzetbaar

Vorderingen in opbrengst

Zeker het komende jaar valt er een verbetering in efficiency en opbrengst te verwachten. Efficiency is van belang in een land als Nederland met minder zonuren dan in het zuiden die de lichtopbrengst verbetert.

Flexibele zonnepanelen: voordelen

Bij flexibele zonnepanelen zijn de cellen op een folie geproduceerd. Het grote voordeel is dat ze een licht gewicht van 2,5 kg/m2 hebben, hetgeen minder hoge eisen aan de constructie stelt.

Het tweede grote voordeel is dat we ze leveren inclusief lijmlaag die een uitstekende hechting geeft op aluminium en epdm. Onze versterkte sandwich isolatie panelen zijn waterproof en kunnen een grote overspanning hebben. Bitumen zijn dus niet meer noodzakelijk. De flexibele panelen kunnen met roller worden aangebracht en brengen de installatie kosten aanzienlijk terug. Ook de flexibele zonnepanelen zijn volledig waterproof met waterproof stekker. Ook EPDM kunnen we erbij leveren.

De panelen zijn in diverse afmetingen verkrijgbaar. Meer weten bel 06-24113877 of mail naar Raloyds@live.nl

Klik op onderstaande link of bekijk in ons menu Gevel en Dak architectuur

Zonnepanelen flexibel

Gemma Lemmen - 00:35:14 @ Dak isolatie systeem, Dakisolatie, Solar dakpan zonnepanelen | Een opmerking toevoegen

2018-11-20

Zonnepanelen en de toekomst

Huidige status

Nu het gebruik van zonnepanelen expandeert en er veel geld vrijkomt voor ontwikkeling is het eens goed om de balans op te maken. Waar staan we nu?

De conventionele zonnepanelen met silicium techniek worden het meest toegepast met variabele opbrengsten. Om het maximale er uit te halen is het goed om te weten dat we zonnepanelen hebben met een opbrengst van 200PW/m2 met een totale opbrengst van 300PW voor een goede prijs, en als enige een garantie van 30 jaar op de werking.

Innovatie in dunne film: besparing op arbeid

Door innovatie in folie techniek is mogelijk om met flexibele zonnepanelen te werken. Deze zonnepanelen inclusief lijmlaag kunnen rechtstreeks op de versterkte isolatiepanelen worden aangebracht met een licht gewicht van 2,5kg/m2. De panelen zijn volledig waterproof, bitumen zijn niet meer noodzakelijk

Innovatie in schoonheid

Omdat er nu in de huidige huizenvoorraad steeds meer panelen op daken komen ontstaat er een wildgroei aan panelen op daken, hetgeen het straatbeeld niet echt verfraaid. Dan zijn de zonnepannen een oplossing die perfect kunnen worden gecombineerd met onze bestaande dakpannen als een geheel. Bijkomend voordeel is dat de warmte kan worden benut om water te verwarmen.

Innovatie in de toekomst

Zeker in de landen van Noord Europa is het aantal zonuren niet optimaal. Er is dringende behoefte aan verbetering van de opbrengst/efficiency en verdere prijsverlaging om ze op grotere schaal toe te passen.

Aan de huidige silicum kristallijn technologie wordt nu de perovskiet technologie toegevoegd, waarmee een efficiency van 28% wordt gehaald.Deze hybride technieken worden toegevoegd aan de huidige silicium zonnecellen als een zogenaamde tandemcel, Deze techniek maakt lichtinval mogelijk op 100 x dunnere lagen dan de huidige technieken en ook op goedkopere materialen. De verwachting is dat deze zonnecellen begin volgend jaar productierijp zijn. We houden iedereen op de hoogte zodra we groen licht krijgen.

Tot slot wordt er ook nog met ook met nanostructuren en aluminium oxyde gewerkt als combinatie met de silicium structuren, hier zijn nog geen realisatie data van bekend

Neem contact via 0031-6-24113877 of mail Raloyds@live.nl of bekijk onderstaande link voor de huidige stand der techniek

Zonnepanelen de toekomst

Gemma Lemmen - 12:39:12 @ Dakpannen, Solar dakpan zonnepanelen | Een opmerking toevoegen

2018-11-11

Zonnepanelen hoogste opbrengst goede prijs

Hoogste opbrengst

Voor ons het de uitdaging om de wereldmarkt in de gaten te houden met de nieuwste ontwikkelingen en de ontwikkelingen gaan snel.

We zijn trots nu een zonnepaneel te kunnen leveren met een opbrengst van 200 Watt/m2 tegen een aantrekkelijke prijs van 114 Euro/m2

Geleverd als compleet systeem

Het geheel kunnen we aanleveren als een compleetsysteem met bevestigingen, omvormers, accu, issolatie panelen met zonnepaneel etc.

Bekijk ook onze zonnepannen met zonnecellen in de vorm van de dakpan met een opbrengst van 175 Watt/m2 of onze flexibele solar

Neem contact op voa 0031-6-24113877 of mail ons via Raloyds@live.nl of bekijk onze link

Zonnepanelen gevel en dak

Gemma Lemmen - 13:45:20 @ Solar dakpan zonnepanelen | Een opmerking toevoegen

Zonnepannen zonnepanelen golfdakpannen

Mooi aanzicht

Ergert u zich ook aan de wildgroei in zonnepanelen op daken? Dan is er een mooie oplossing. Onze glofdakpannen is er in de vorm van zonnecellen. Met een opbrengst van 105 PW/m2 is dit een mooie oplossing van degene die een zonnepan zoekt in de vorm van een golfdakpan.

Wij leveren als enige een compleet systeem met gevelpannen, nokken, isolatie systeem en alles wat nodig is op een hellend dak.

Makkelijke installatie:

Iedereen kan het. De zonnepan wordt op de panlatten gelegd als een normale dakpan. Om zijn warmte kwijt te kunnen hebben wij geperforeerde panlatten die de lucht doorvoeren naar de nok van het dak waar de warmte via de ondervorst ontsnapt in de buitenlucht. De pannen aansluiten is een kwestie van IP68stekkers in elkaar klikken

Extra voordeel door waterverwarming

De pannen zijn volledig waterproof en waterdicht. Daardoor kan er een waterleiding onder de pannen worden aangelegd om de warmte te gebruiken voor waterverwarming.

Neem contact op via 0032-6-24113877 of mail ons via Raloyds@live.nl 

Bekijk onderstaande link voor de applicaties en foto’s

Zonnepan zonnepanelen golfdakpan

Gemma Lemmen - 11:52:52 @ Solar dakpan zonnepanelen | Een opmerking toevoegen

2018-11-10

Zonnepan zonnepanelen 175WP/m2

Mooie afbouw

Ergert U zich ook aan de wildgroei van lelijke zonnepanelen op daken? Wilt u dit uw huis niet aandoen? Dan is er een prachtige oplossing:

Een prachtige oplossing van platte dakpannen met zonnecellen die kunnen worden gecombineerd met onze normale zwarte dakpannen als een geheel en een systeem. Dit geeft een mooie afwerking

Hoog rendement

Met een opbrengst van 175 PW/m2 een uitstekende prestatie. Door het afvoerkanaal van warmte te gebruiken voor waterverwarming werken deze zonnepannen nog besparender

Brandveilige oplossing

Door het afvoerkanaal onder de dak wordt warmte afgevoerd naar de nok. Onder de nok zit een ventilerende ondervorst die waterproof is aan de buitenkant maar ventilerend werkt aan de binnenkant.

Gemakkelijke en besparende isolatie

Behalve de besparing van de dakpannen kan iedereen deze pannen op de panlatten leggen en de stekkers doorklikken wat een besparing in de installatiekosten oplevert. Een diode zorgt voor doorverbinding bij eventuele uitval

Goedkoop in onderhoud

De zonnecel plaat kan worden vervangen terwijl de behuizing gewoon op het dak blijft zitten. Bij een eventuele uitval, valt er niet een heel paneel weg.

Neem contact op via 0031-6-24113877 of mail Raloyds@live.nl.

Klik op deze link voor applicatie voorbeelden

Zonnepan zonnepanelen

Gemma Lemmen - 01:30:25 @ Solar dakpan zonnepanelen | Een opmerking toevoegen


373055