Emstee Finca life

Spanish way of Living      


2018-11-20

Zonnepanelen en de toekomst

Huidige status

Nu het gebruik van zonnepanelen expandeert en er veel geld vrijkomt voor ontwikkeling is het eens goed om de balans op te maken. Waar staan we nu?

De conventionele zonnepanelen met silicium techniek worden het meest toegepast met variabele opbrengsten. Om het maximale er uit te halen is het goed om te weten dat we zonnepanelen hebben met een opbrengst van 200PW/m2 met een totale opbrengst van 300PW voor een goede prijs, en als enige een garantie van 30 jaar op de werking.

Innovatie in dunne film: besparing op arbeid

Door innovatie in folie techniek is mogelijk om met flexibele zonnepanelen te werken. Deze zonnepanelen inclusief lijmlaag kunnen rechtstreeks op de versterkte isolatiepanelen worden aangebracht met een licht gewicht van 2,5kg/m2. De panelen zijn volledig waterproof, bitumen zijn niet meer noodzakelijk

Innovatie in schoonheid

Omdat er nu in de huidige huizenvoorraad steeds meer panelen op daken komen ontstaat er een wildgroei aan panelen op daken, hetgeen het straatbeeld niet echt verfraaid. Dan zijn de zonnepannen een oplossing die perfect kunnen worden gecombineerd met onze bestaande dakpannen als een geheel. Bijkomend voordeel is dat de warmte kan worden benut om water te verwarmen.

Innovatie in de toekomst

Zeker in de landen van Noord Europa is het aantal zonuren niet optimaal. Er is dringende behoefte aan verbetering van de opbrengst/efficiency en verdere prijsverlaging om ze op grotere schaal toe te passen.

Aan de huidige silicum kristallijn technologie wordt nu de perovskiet technologie toegevoegd, waarmee een efficiency van 28% wordt gehaald.Deze hybride technieken worden toegevoegd aan de huidige silicium zonnecellen als een zogenaamde tandemcel, Deze techniek maakt lichtinval mogelijk op 100 x dunnere lagen dan de huidige technieken en ook op goedkopere materialen. De verwachting is dat deze zonnecellen begin volgend jaar productierijp zijn. We houden iedereen op de hoogte zodra we groen licht krijgen.

Tot slot wordt er ook nog met ook met nanostructuren en aluminium oxyde gewerkt als combinatie met de silicium structuren, hier zijn nog geen realisatie data van bekend

Neem contact via 0031-6-24113877 of mail Raloyds@live.nl of bekijk onderstaande link voor de huidige stand der techniek

Zonnepanelen de toekomst

Gemma Lemmen - 12:39:12 @ Dakpannen, Solar dakpan zonnepanelen | Een opmerking toevoegen

2018-11-14

Platte dakpannen 100 jaar garantie

Prachtig aanzicht

Onze vlakke platte dakpannen geven een prachtig aanzicht. Behalve de kleuren antrasiet, zwart, bruin en rood, licht grijs, donkergrijs, bruin/zwart, pepper, burgundy, rustic red mix zijn er keuzes in blauw gesmoord, leipanlook, leisteen effect met relief.

Verder is er nog een hele collectie special design in houtlook, marmerlook, cementlook, copperlook en natural stone in diverse kleurne

Zeer hoge kwaliteit

Behalve een garantie van 100 jaar op levensduur, kleurbehoud, vorstbestendigheid, zijn de pannen gecertificeerd voor de Miami stormtest en extreme weer omstandigheden die we kunnen verwachten met de klimaat verandering.

Mooiere en egale afwerking

Met de pyramidennokken en afgestemde gevelpannen geeft het een geheel op het dak met een mooie afwerking

Green label

De dakpannen zijn volledig recyclebaar. Ze worden fijngemalen en verwerkt in het productieproces, er worden alleen natuurlijke ingredienten gebruikt en geen chemische toevoegingen. Verder is een CO2 reductiebeleid voor de ovens. Het vervoer wordt voor een groot gedeelte gerealiseerd door de vrachtwagen op de trein te zetten.

Wilt u meer weten, bel 0031-24113877 of mail Raloyds@live.nl

Bekijk onderstaande link voor verdere mogelijkheden

Vlakke keramsche dakpannen

Gemma Lemmen - 03:24:49 @ Dakpannen | Een opmerking toevoegen

2018-11-11

Keramische vlakke dakpannen Vienna

Wist u dat u met onze Vienna serie al een dak kunt leggen met een helling van 10 graden?

Wist u dat dankzij de diepere ligging van het platte vlak van de dakpan t.o.v. de randen er geen beschadiging optreedt en er geen geen contact punten zijn.

Wist u dat danzij de overlappling in de lengte U kunt schuiven met de dakpannen, en dan afslijpen niet meer nodig is?

Wist u dat de Vienna serie slechts 3,3 kg weegt per dakpan?

Wist u dat er op de Vienna serie 100 jaar gerantie zit op kleurbehoud en levensduur?

Wist u dat de Vienna dakpannen een vochtopname van minder dan 5% hebben en geen aanhechting van schimmel en algen dankzij de perfecte finish?

Wist u dat de dakpannen zijn getest op de miami stormtest?

Wist u dat deze dakpannen een prachtige afwerking geven op het dak?

Neem contact op via 0031-6-24113877 of mail Raloyds@live.nl, klik op onderstaande link voor applicatie voorbeelden

Keramische dakpannen Vienna

Gemma Lemmen - 11:11:50 @ Dakpannen | Een opmerking toevoegen

2018-11-04

Betonpan verbetering keramische dakpan

Keramische vlakke dakpan

Tegenwoordig wordt de keramische vlakke/platte dakpan zo efficient geproduceert dakt het een economisch, maar zeker technisch beter alternatief is ten opzichte van de betonpan.

Significante verbetering

Zeker op de lange termijn behouden onze keramische dakpannen hun kleur t.o.v. de betonpan die vaak verkleurt, ook de erosie van wind, regen en sneeuw heeft zijn weerslag op de betonpan. 

Garantie 100 jaar

De keramische dakpan verslaat deze weersomstandigheden prima waarbij wij als enige een garantie van 100 jaar geven op de levensduur van de dakpan en het behoudt van kleur, vorstbestendigheid en weersinvloeden.

Vanwege de hardgebakken structuur en de finish vindt er geen aanhechting van schimmel en algen dit in tegenstelling tot de betonpan.

Miami stormtest

Verder zijn onze keramische dakpannen als enige getest en gecertificeerd voor de Miami storm test

Mooi design en Goede prijs

Onze platte dakpannen kenmerken zoch door een mooie afwerking van de gevel en de nok met de pyramide nok, Dit alles voor een goede prijs van 15 Euro/m2, projecten in overleg, ook custom design is mogelijk

Neem contact op via 06-24113877 of mail Raloyds@live.nl

Bekijk onze link voor alle applicaties

Keramische dakpannen

Gemma Lemmen - 16:14:15 @ Dakpannen | Een opmerking toevoegen

Leipan innovaties Emstee-Fincalife

Snelle verwerking

Voor monumentale gebouwen komt de Leipan volledig tot zijn recht met een prachtige look op het hellende dak. Maar het is wel arbeidsintensief en duur vanwege de 28-65 stuks per m2 die moeten worden gelegd.

Daarom is de nieuwe V3 serie keramische dakpannen verschenen met 3 aanzichten in een dakpan. Met een afmeting van 420×280 zijn 3 leipan aanzichten verwerkt in een dakpan, terwijl er slechts 11,5 nodig zijn per m2. De dakpan wordt gelegd als een normale dakpanverbinding.

Resultaat: een aanzienlijke tijdsbesparing en geld besparing in aanschaf met toch het leisteen effect.

Natuurlijk kunnen we u ook de leipannen leveren maar bekijk het effect eens op onderstaande link.

Leipan innovatie

We denken graag met u mee voor de invulling, bel 0031-6-24113877 of mail Raloyds@live.nl

Gemma Lemmen - 01:34:17 @ Dakpannen | Een opmerking toevoegen


373053