Emstee Finca life

Spanish way of Living      


2018-12-06

Zonnepanelen flexibel snel en gemakkelijk

Nu de ontwikkelingen in zonnepalen grote sprongen vooruit maken in prijs, andere materialen, aluminium oxyde technieken en folie technieken worden ze steeds breder inzetbaar

Vorderingen in opbrengst

Zeker het komende jaar valt er een verbetering in efficiency en opbrengst te verwachten. Efficiency is van belang in een land als Nederland met minder zonuren dan in het zuiden die de lichtopbrengst verbetert.

Flexibele zonnepanelen: voordelen

Bij flexibele zonnepanelen zijn de cellen op een folie geproduceerd. Het grote voordeel is dat ze een licht gewicht van 2,5 kg/m2 hebben, hetgeen minder hoge eisen aan de constructie stelt.

Het tweede grote voordeel is dat we ze leveren inclusief lijmlaag die een uitstekende hechting geeft op aluminium en epdm. Onze versterkte sandwich isolatie panelen zijn waterproof en kunnen een grote overspanning hebben. Bitumen zijn dus niet meer noodzakelijk. De flexibele panelen kunnen met roller worden aangebracht en brengen de installatie kosten aanzienlijk terug. Ook de flexibele zonnepanelen zijn volledig waterproof met waterproof stekker. Ook EPDM kunnen we erbij leveren.

De panelen zijn in diverse afmetingen verkrijgbaar. Meer weten bel 06-24113877 of mail naar Raloyds@live.nl

Klik op onderstaande link of bekijk in ons menu Gevel en Dak architectuur

Zonnepanelen flexibel

Gemma Lemmen - 00:35:14 @ Dak isolatie systeem, Dakisolatie, Solar dakpan zonnepanelen | Een opmerking toevoegen

2018-11-17

Sandwich panelen platte daken geen bitumen meer nodig

Versterkte sandwich panelen op platte daken

Dankzij innovaties kunnen onze metaal versterkte isolatie panelen op platte daken worden gelegd met grote overspanning. De perfect in elkaar aansluitende panelen hebben geen koude bruggen en kunnen waterproof op platte en hellende daken worden gelegd waardoor bitumen niet meer noodzakelijk zijn

De panelen zijn Sendzimir verzinkt en hebben een polyester coating. Zowel de panelen als de verbindingen zijn waterproof.

Hoge overspanning

De panelen kenmerken zich door grote overspanningen. Met een continu belasting van 80 kg/m2 zijn er overspanningen van 10 meter te halen

Lichtgewicht flexibele zonnepanelen, snel aanleggen

Ze vormen een perfecte combinatie met onze flexibele zonnepanelen met een gewicht van slechts 2,5 kg/m2. Deze panelen zijn voorzien van een lijmlaag en kunnen rechtstreeks op de panelen worden uitgerold. Ook de panelen zijn volledig waterproof

Meer info? Bel 0031-6-24113877 of mail Raloyds@live.nl bekijk ons menu of klik op onderstaande link.

Sandwich panelen isolatie

Gemma Lemmen - 17:05:04 @ Dak isolatie systeem, Dakisolatie | Een opmerking toevoegen

2018-11-04

Dakisolatie elementen geen inzakking

Inzakkende dakelementen

Voor gordingendaken en de huidige methode van effecient bouwen stellen vele dakelementen nogal teleur. Ze zakken in en dan moet de dakpan het aanzicht enigzins verbloemen.

Zelfs op herhaaldelijk verzoek van architecten wordt volstaan met de opmerking dat dan de constructie van de huizen maar moet worden aangepast, hetgeen het bouwen van huizen aanzienlijk duurder maakt, dus onacceptabel in de huidige denkwijze.

Juiste oplossing

Vandaar ons initiatief om met een goede en besparende oplossing te komen die juist wat toevoegt aan de moderne manier van bouwen.

In de nieuwe technieken van versterkte sandwich panelen zijn er oplossingen die het hellende dak juist versterken en besparingen in de constructie van gordingen daken opleveren. Deze panelen kunnen volledig worden uitgevoerd als dakelement met panlatten en alles er op of er aan, zelfs als schaar element.

De panelen zijn getest op het nauwelijks inzakken bij een 1 veldsoverspanning van 4 a 5 meter en geeft een prachtig resultaat met onze platte dakpannen die ook nog eens gewichtsbesparend zijn. 

De versterking is zodanig dat er minder gordingen noodzakelijk zijn en de nokgording zelfs volledig kan verwijnen. Met een berekeningsmodel kunnen we u de juiste overspanning geven.

Geen koude bruggen

De panelen geven een uitstekende isolatie waarde en vormen een aansluitend waterproof geheel zonder koude bruggen.

Neem contact via 0031-6-24113877 of mail ons via Raloyds@live.nl

Bekijk onze link op onze website voor een aantal applicaties:

Dakisolatie elementen

Gemma Lemmen - 14:38:01 @ Dak isolatie systeem | Een opmerking toevoegen

2018-11-02

asbest verwijdering en renovatie van het dak

Omdat er in huizen t/m de tachtiger jaren veelal asbest als dakbeschot is gebruikt, heeft de overheid tot taakgesteld deze te verwijderen.

Wat is de beste en goedkoopste oplossing voor de wederopbouw?

All in one

Ons dakisolatie systeem (zie foto’s onder) versterken het dak en vervangen het complete dakbeschot, de panlat, membraanrol, binnenafwerking en ventilatie in een systeem.

Uitstekende isolatie en snelle aanleg

Ons isolatiepaneel is van PUR en heeft de hoogdte isolatiewaarden en heeft geen koude bruggen die de isolatieperformace ondermijnt.  De panelen kunnen razendsnel worden gelegd zonder hulpmiddelen, het is een lichtgewicht paneel, inclusief de panlat

Verder is niets nodig, alleen de dakpan nog. Bels ons 0031-6-25113877 of mail via Raloyds@live.nl

Of bekijk onderstaande link

Dak isolatie en renovatie

Gemma Lemmen - 12:27:33 @ Dak isolatie systeem | Een opmerking toevoegen

2018-10-27

Sandwich panelen besparende oplossing

Sandwich panelen staal/aluminium of RVS versterkt de constructie van het dak en kunnen daadwerkelijk een besparing opleveren in de constructie.De panelen kenmerken zich door een grote overspanning, b.v. een paneel van 150 mm dik kan bij een continu belasting van 80 kg/m2 een overspanning hebben van 10 meter. De panelen zijn t/m 250 mm dik te leveren. Het systeem kent geen koude bruggen. De stalen versie is thermisch verzinkt met een polyesther coating.

Zowel voor platte als hellende daken zeker een overweging.Voor beide daken hebben we een rekenmodel voor de juiste overspanning, rekening houdens met de geldende waarden van windgebied en sneeuw. Indien voor aluminium wordt gekozen als dekkend materiaal heeft dit als voordeel dat onze solar flexible panelen er direct opgelijmd kunnen worden, 2,5 kg/m2 en razendsnelle aanleg.

Voor hellende daken hebben we een test gedaan met 54 kg belasting i.s.m. rekenmodel met een 1 veldsoverspanning van 4 a 5 meter, paneeldikte 150 mm.  In tegenstelling tot vele andere toegepaste systemen, geeft dit paneel nauwelijks doorbuiging. Met een hoekstuk in de nok is de sterkte zodanig dat een nokgording kan worden uitbespaard.

Bij vele constructies moeten gegolfde dakpannen het doorbuigen verbloemen, zeker met platte dakpannen ontstaat er nu een fraai aanzicht. Het paneel wordt als element geleverd, inclusief de panlatten als compleet systeem.

De panelen kunnen worden uitgevoerd in PUR, EPS en steenwol (de laatste voor de hoogste brandveiligheidseisen). PUR heeft een R waarde van 6,3 bij een dikte van 140 mm. EPS heeft deze waarde bij dikte 200.

Klik op de link voor meer informatie, bel 0031-6-24113877 of mail Raloyds@live.nl

Sandwich paneel

Gemma Lemmen - 21:34:40 @ Dak isolatie systeem | Een opmerking toevoegen


373045