Emstee Finca life

Spanish way of Living      


2018-12-09

Zwembadtegels nieuwste design

Omdat trends in ontwikkeling blijven doorgaan in design, milieubeleid en kwaliteit geven wij een overzicht van de nieuwste ontwikkelingen in design.

Vele looks

Met verfijnde printtechnieken is tegenwoordig veel mogelijk in looks in de zwembadafwerking. Zo kan een volledig zwembad worden uitgevoerd in natural stoneloo, oxyde, cotte, houtlook in vele verschillende tinten.

Een systeem

Elke keuze is een compleet systeem met randtegels, 3Dtiles, afwerking hoeken en randen, leverbaar in diverse afmetingen

Hoge kwaliteit

Alles wordt volgens vaste certificaten geproduceerd

Milieu beleid

In het kader van recycling, hergebruik afvalwater en energie minimalisatie wordt er gewerkt met het DAP certificaat, verder staat het milieubeleid uitvoerig beschreven in aanvullende certificaten. Verder wordt er een bijdrage geleverd aan het in stand houden van een aantal national parken.

Neem contact op voor alle mogelijke looks via 0031-6-24113877 of email Raloyds@live.nl

3Dtiles en looks met zwembadtegels

Gemma Lemmen - 23:28:59 @ 3DTILES GEBOGEN TEGELS | Een opmerking toevoegen

2018-12-06

Zonnepanelen flexibel snel en gemakkelijk

Nu de ontwikkelingen in zonnepalen grote sprongen vooruit maken in prijs, andere materialen, aluminium oxyde technieken en folie technieken worden ze steeds breder inzetbaar

Vorderingen in opbrengst

Zeker het komende jaar valt er een verbetering in efficiency en opbrengst te verwachten. Efficiency is van belang in een land als Nederland met minder zonuren dan in het zuiden die de lichtopbrengst verbetert.

Flexibele zonnepanelen: voordelen

Bij flexibele zonnepanelen zijn de cellen op een folie geproduceerd. Het grote voordeel is dat ze een licht gewicht van 2,5 kg/m2 hebben, hetgeen minder hoge eisen aan de constructie stelt.

Het tweede grote voordeel is dat we ze leveren inclusief lijmlaag die een uitstekende hechting geeft op aluminium en epdm. Onze versterkte sandwich isolatie panelen zijn waterproof en kunnen een grote overspanning hebben. Bitumen zijn dus niet meer noodzakelijk. De flexibele panelen kunnen met roller worden aangebracht en brengen de installatie kosten aanzienlijk terug. Ook de flexibele zonnepanelen zijn volledig waterproof met waterproof stekker. Ook EPDM kunnen we erbij leveren.

De panelen zijn in diverse afmetingen verkrijgbaar. Meer weten bel 06-24113877 of mail naar Raloyds@live.nl

Klik op onderstaande link of bekijk in ons menu Gevel en Dak architectuur

Zonnepanelen flexibel

Gemma Lemmen - 00:35:14 @ Dak isolatie systeem, Dakisolatie, Solar dakpan zonnepanelen | Een opmerking toevoegen

2018-12-05

Zwembadtegels met 3Dtiles goede prijs

Mooie hygienische afwerking

Ook in zwembaden is nu een volledig systeem beschikbaar met gebogen tegels, functie tegels, randtegels voor een mooie complete afwerking.

Hygiene

Behalve een mooi aanzicht geven de randtegels een fijne afwerking voor het niet openhalen van de handen, en een makkelijk schoonmaak onderhoud in alle hoeken en randen.

Elke vorm is mogelijk

Tevens zijn de mogelijkheden voor creatief design in allerlei vormen vele malen groter. Alle vormen zoals een plateau, eiland etc kunnen mooi worden afgewerkt met de functie tegels

Hoge kwaliteit

De tegels voldoen aan de hoogste kwaliteit eisen in hardheid, slijtvastheid, anti slip waarden.

Goede prijs

Met een productie van 10.000 m2/dag zijn onze fabrieken uiterst concurrerend in prijs met een totaal oplossing voor de inrichting van een compleet zwembad inclusief alle designs van tegels om het zwembad. Voor een project kunnen we een gerichte scherpe prijs aanbieden

Milieu

Er zijn certificaten beschikbaar voor CO2 reductie, waterverspilling en recycling van teges. Buiten deze certificaten worden er diverse grote natuurparken gesponserd voor het behoud van wildlife en natuur

Meer info? Vraag onze brochure via Raloyds@live.nl of bel 06-24113877 of bekijk onderstaande link

zwembad tegels 3D en functie tegels

Gemma Lemmen - 22:21:30 @ 3DTILES GEBOGEN TEGELS, Keramische tegels | Een opmerking toevoegen


372915