Emstee Finca life

Spanish way of Living      


2018-10-30

Vlakke platte keramische dakpannen

Mooie afwerking

De keramische vlakke platte dakpannen kenmerken zich door een mooie integrage afwerking van een gebouw. De pyramide nok en de gevelpannen geven een geheel in de afwerking Onze dakpannen is de breedste serie in de markt 

Beschikbare kleuren zijn Rustiek rood, oranje, zwart mat en glans, antrasiet, licht-en donkergrijs, blauw, blauw gesmoord, bruin, burgundy (bruin gevariaeer)d, rood/bruin, blackstone (relief zwart leisteenachtig, houtlook, natuursteen look in diverse tinten (blauw, grijs, rood, rood/roze, zwart), cementlook diverse tinten.

Voor de leipan hebben we een verbeterde keramische daakpan in blauw gesmoord, blackstone, old England, rustic red, russet en Vermont. 11,5 stuks/m2 420×280 met 3 elementen in een dakpan.

Hoge kwaliteit

Onze fabriek geeft als enige in de markt een garantie van 100 jaar, een certificaat voor bestendigheid in Miami stormtest, UV bestendig en kleurbehoud, vorst bestendig i.o.m. Komo

Lichtgewicht

Met een gewicht van 35-39 kg/m2 geeft dit een besparing van 5-8 kg/m2

Vraag onze brochure aan via Raloyds@live.nl, of bel 0036-24113877 of klik op de link of bekijk onze website

Vlakke platte dakpannen

Gemma Lemmen - 16:12:45 @ Dakpannen | Een opmerking toevoegen

Vlakke platte dakpan blauw gesmoord

Prachtige blauw gesmoorde dakpannen in 3 dubbel concept voor een leisteeneffect. Het prefecte alternatief voor de leipannen. 

Deze dakpan is 420 mm lng en 280 hoog, en heeft dezelfde randen als een normale dakpan, dus uiterst snel gelegd. Er zijn slechts 11,5 stuks nodig voor 1 m2

Een hele verbetering t.o.v. de leipan terwijl het effect hetzelfde is. Ideaal voor monumenten.

Voor een prijs van slechts 19 Euro/m2

Neem contact op via 0031-6-24113877 of mail Raloyds@ life.nl

Bekijk deze link voor de keuzes

Leipam blauw gesmoord

Gemma Lemmen - 02:23:29 @ Dakpannen | Een opmerking toevoegen

2018-10-28

Zonnepannen met de hoogste opbrengst

Onze platte zonnepannen hebben een opbrengst van 150 Watt/m2, gelijk aan de meeste zonnepanelen. Een enorme verbetering van de huidige technieken die nu op de markt zijn op het gebied van zonnecellen dakpannen.

Schitterend aanzicht, als enige een compleet daksysteem

Een mooi design ook, gericht naar de Europese maatvoering, en als enige een geheel met onze keramische plattedkpannen, inclusief gevelpannen, nokken, ventilatie en alles wat wenselijk is op een dak. Dus een wildgroei aan lelijke panelen op een dak kan een halt worden toegeroepen

Goede warmte afvoer via kanaal en opbrengst waterverwarming

Een derde voordeel is het warmte afvoerkanaal dat naar de ventilerende ondervorst bij nok naar buiten wordt gebracht, voor de brandveiligheid, zodat er geen warmte ontwikkeling onstaat. 

Eigenlijk zonde! Veel beter zou het zijn om de warmte juist te benutten voor het verwarmen van het water, door warmte uitwisseling i.p.v. de warmte af te voeren. Voor de brandveilighed en bliksemafleiding zijn er PV boxen beschikbaar.

Besparing in installatie

De Zonnepannen zijn 2,5 kg per stuk, dus lichter als een dakpan. Verder besparen ze in de installatiekosten t.o.v. traditionele zonnepanelen, ze hoeven alleen op de panlat te worden vastgeschroefd en doorgeklikt.

Gemakkelijk in onderhoud

De paneelplaat kan worden vervangen terwijl het huis van de dakpan gewoon blijft zitten. Per zonnepan zit er een blusdiode zodat de spanning gehandhaafd blijft. Bij een zonnepaneel is de uitval veel groter

UV bestandig.

De behuizing van de zonnepaneel is UV bestendig en geeft dus geen kleurverandering

Stuur oons email voor de brochure Raloyds@live.nl of bel ons 0031-6-24113877

Klik op onderstaande link voor de afbeeldingen

Zonnepannen zonnepanelen

Gemma Lemmen - 22:48:15 @ Solar dakpan zonnepanelen | Een opmerking toevoegen

Natuursteen gevel, trap en vloer goede prijs

Wij leveren natuursteen in projectvorm als complete oplossing voor een gebouw als gevelproject met muuropbouw en zekering tegen conncurrerende prijs van 35 Euro/m2 voor de natuursteen.

Verder kunnen wij elk deel maken of verzorgen als trapleuning, traptrede, aanrecht, alle randen of als specifieke toepassing. Veel keus in natuursteen of graniet.

Maar ook als vloertegel ruime keus in oplossingen tegen goede prijs. Graag denken we met u mee voor een gerichte invulling

Neem contact op via 0031-6-24113877 of mail ons via Raloyds@live.nl

Klik op onderstaande link voor alle keuzes

Natuursteen

Gemma Lemmen - 16:03:23 @ Gevelbekleding | Een opmerking toevoegen

2018-10-27

Sandwich panelen besparende oplossing

Sandwich panelen staal/aluminium of RVS versterkt de constructie van het dak en kunnen daadwerkelijk een besparing opleveren in de constructie.De panelen kenmerken zich door een grote overspanning, b.v. een paneel van 150 mm dik kan bij een continu belasting van 80 kg/m2 een overspanning hebben van 10 meter. De panelen zijn t/m 250 mm dik te leveren. Het systeem kent geen koude bruggen. De stalen versie is thermisch verzinkt met een polyesther coating.

Zowel voor platte als hellende daken zeker een overweging.Voor beide daken hebben we een rekenmodel voor de juiste overspanning, rekening houdens met de geldende waarden van windgebied en sneeuw. Indien voor aluminium wordt gekozen als dekkend materiaal heeft dit als voordeel dat onze solar flexible panelen er direct opgelijmd kunnen worden, 2,5 kg/m2 en razendsnelle aanleg.

Voor hellende daken hebben we een test gedaan met 54 kg belasting i.s.m. rekenmodel met een 1 veldsoverspanning van 4 a 5 meter, paneeldikte 150 mm.  In tegenstelling tot vele andere toegepaste systemen, geeft dit paneel nauwelijks doorbuiging. Met een hoekstuk in de nok is de sterkte zodanig dat een nokgording kan worden uitbespaard.

Bij vele constructies moeten gegolfde dakpannen het doorbuigen verbloemen, zeker met platte dakpannen ontstaat er nu een fraai aanzicht. Het paneel wordt als element geleverd, inclusief de panlatten als compleet systeem.

De panelen kunnen worden uitgevoerd in PUR, EPS en steenwol (de laatste voor de hoogste brandveiligheidseisen). PUR heeft een R waarde van 6,3 bij een dikte van 140 mm. EPS heeft deze waarde bij dikte 200.

Klik op de link voor meer informatie, bel 0031-6-24113877 of mail Raloyds@live.nl

Sandwich paneel

Gemma Lemmen - 21:34:40 @ Dak isolatie systeem | Een opmerking toevoegen


372914