Emstee Finca life

Spanish way of Living      


2018-11-15

Marmer applicaties

Samen met onze fabrieken zijn we in staat vele soorten projecten te doen, passend in het design van de architect.

Interessante prijzen

Behalve de exclusieve soorten zijn we in staat de meeste soorten voor een interessante prijs te leveren rechtstreeks vanuit de bron. Onze marmersoorten uit Spanje, Italie en Griekenland. Hierdoor wordt marmer een veel interessantere ateriaalsoort om in te zetten.

Marmer in projectvorm

Onze partnerships zijn in staat om wereldwijd ook grootschalige projecten te realiseren en een oplossing custom made in projectvorm aan te leveren met alle gewenste stukken, met gevelbevestiging, alle soorten vormen, trappen, trapleuning etc.

Uitgebreide keuze

Vele tinten zijn mogelijk, door ons gesorteerd op betaalbaarheid

Gemma Lemmen - 12:25:15 @ marmer natuursteen gevel, Marmer batuursteen, Bouwmaterialen | Een opmerking toevoegen

2018-11-14

Gevelbekleding marmer en natuursteen

Schitterend aanzicht

Een gevel bekleden met natuursteen, graniet of marmer kan een gebouw een schitterend aanzicht geven. We hebben veel keus in kleur en mogelijkheden.

Projectmatige aanlevering

Een geheel project kunnen we i.s.m. onze fabriek projectmatig aanleveren inclusief alle speciaal stukken voor hoeken/ramen/trappen/leuningen etc.

Inclusief muurophangsysteem

Het geheel kunnen we uitleveren inclusief ophangpaneel en/of ophangsysteem. Met speciale lijm kan de natuursteen worden bevestigd

20 jaar ervaring

Onze fabriek heeft 20 jaar wereldwijde ervaring in grootschalige en custom made projecten. Graag denken we met U mee voor de juiste invulling.

Neem contact op voa 0031-6-24113877 of via email Raloyds@live.nl

Bekijk onderstaande link voor alle mogelijkheden

Gevelbekleding marmer natuursteen

Gemma Lemmen - 00:45:55 @ Gevelbekleding, marmer natuursteen gevel, Marmer batuursteen, Bouwmaterialen | Een opmerking toevoegen

2018-10-17

Marmer Prijs 35 Euro/m2 (Emstee-Fincalife

Marmer en naturrsteen hoge kwaliteit voor een prijs vanaf 35 Euro/m2 voor standaard maten 30×30, 30×60, 40×40 en 60×60, andere maten ook mogelijk, tegen meerprijs.

Ook aanrachtbladen, traptreden, in projectvorm, bekijk in het menu onder marmer en natuursteen de mogelijkheden of klik op onderstaande link

http://www.emstee-fincalife.com/Marmer-Natuursteen/

Gemma Lemmen - 09:46:57 @ Marmer batuursteen | Een opmerking toevoegen


373071