Emstee Finca life

Spanish way of Living      

Leveringsvoorwaarden.

Al naar gelang uw bestelling worden de tegels via TNT of een transporteur bij u afgeleverd.

Bezorgkosten voor 1 pallet met 20 m2 zijn 70 Euro en 25 Euro voor een tweede en meer pallets.

Bezorgen op de Wadden eilanden in overleg.

Bezorgen in buitenland in overleg.

 

Wij zijn niet verantwoordelijk voor vervolgschade na onze levering. Levering is altijd een streefdatum, wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele wijzigingen.

Wij zijn tevens niet verantwoordelijk voor verkeerde opgaves van de klant.

Verwerkte tegels  worden geacht te zijn goed gekeurd door de koper. Dit betekend dat de koper geen enkel recht van reclamering meer heeft vanaf het moment dat de tegels worden gelegd. Geringe kleur- en kwaliteits verschillen geven geen recht op reclamering of annulering, noch  op schade vergoeding. Daar we hier met natuurprodukten werken kan er kleurverschil , maatverschil en kwaliteit verschil  voorkomen waarvoor ons geen enkele verantwoordelijkheid worden verweten.

Bestelde goederen en goederen speciaal vervaardigd voor een klant kunnen wij niet retour nemen. 

Bestelde goederen die ter verzending klaargemaakt zijn of op transport zijn, kunnen niet meer worden geannuleerd.

Bij een klacht wordt deze eerst voorgelegd aan onze fabrikant  De eigendom van de produkten, evenals het risico van beschadiging van de produkten gaat over op de koper na de levering. De levering vindt plaats op het moment dat de verkoper de produkten op het opgegeven adres door de klant heeft afgelevert. Bij geconstateerde schade bij aflevering dient de klant een foto te maken en deze digitaal op te sturen naar Emstee-Fincalife. Deze foto inclusief motivatie dient binnen 24 uur te zijn toegestuurd naar Emstee-Fincalife. indien goederen retour komen dienen deze onbeschadigd retour te komen, na beoordeling door onze fabriek kunnen goederen worden herleverd.

Bij een herlevering of nalevering kunnen goederen mee in een volgende zending. Aparte speciale transporten worden in rekening gebracht.

 

Prijzen van tegels zijn inclusief BTW

 

Gaarne voorschot vooraf te betalen. Tenzij anders is overeengekomen dienen betalingen te worden gedaan op de dag van aflevering.

Tegels op voorraad worden binnen enkele dagen geleverd, alle andere bestellingen op aanvraag.